Cittaslow gemeente Eijsden-Margraten

De gemeente Eijsden-Margraten is gastgemeente voor de Limburgse Bestuurdersdag 2019. Alle Limburgse bestuurders zullen de gastvrijheid van Eijsden-Margraten ervaren. Na de jaarvergadering in de ochtend en een lunch maakt u in het middagprogramma kennis met onze gemeente en de kernwaarden van Cittaslow. Na uw bezoek gaat u met persoonlijke indrukken naar huis. Wij horen graag hoe u het heeft ervaren en wat is blijven hangen over Eijsden-Margraten en Cittaslow. Op de Limburgse Bestuurdersdag komen wij hier nog bij u op terug.

75jaarliberation

Op 12 september was in onze gemeente in Mesch de start van 75 jaar bevrijding Limburg. Samen met de gemeente Maastricht en de Provincie organiseerden we mooi openingsweekend. In Eijsden-Margraten is een grote Liberation community in beweging gekomen. Verenigingen, stichtingen, scholen en andere organisaties programmeerden samen met de gemeente meer dan 35 Liberation activiteiten. De straten kleurden rood-wit-blauw en jong en oud herdacht en vierde 75 jaar bevrijding. Verhalen over de oorlog, de bevrijding en leven in vrijheid werden op grote schaal verteld en gedeeld  Klik hier voor een indruk www.75jaarliberation.nl 

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .