Waar vindt de Limburgse Bestuurdersdag 2019 plaats?

In de ochtend worden alle congresdeelnemers ontvangen in de hal van het Huis van de Burger (gemeentehuis) Amerikaplein 1 in Margraten. De lunch is in gemeenschapshuis Oos Heim Clermontstraat 10 in Margraten. De inspiratietochten starten en eindigen allemaal op het Amerikaplein.De afsluitende borrel is in Huis van de Burger. Klik ‘hier’ voor meer bereikbaarheidsgegevens.

Kan ik in het middagprogramma meerdere inspiratietochten volgen?

De dertien inspiratietochten lopen allemaal parallel tussen 13.15 en 16.00 uur. U kunt in de middag dus deelnemen aan één inspiratietocht.

Zijn alle inspiratietochten goed toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking?

Niet alle inspiratietochten zijn even goed toegankelijk. In voorkomende gevallen is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met de organisatie.

Waar kan ik in Margraten mijn auto parkeren?

Het aantal parkeerplaatsen rondom het Huis van Burger in Margraten is beperkt. Daarom is een speciaal voor de congresgangers een parkeerplaats aanwezig aan de Rijksweg 47 te Margraten. Dit is naast wokrestaurant ‘Happy Garden’., De parkeerplaats is goed herkenbaar en busjes pendelen de ochtend en middag tussen de parkeerplaats en het Huis van de Burger. De wandelafstand bedraagt een kleine 10 minuten.

Hoe kan ik inschrijven?

Ga op deze website naar ’inschrijven’ en volg de stappen.

Hoe kan ik dieetwensen of andere zaken doorgeven?

Bij uw inschrijving kunt u deze zaken aangeven. Zie pagina ‘inschrijven

Voor wanneer moet ik inschrijven ?

Het is van belang dat u snel inschrijft. Zo weet u zeker dat u kunt deelnemen aan een inspiratietocht naar keuze. Het aantal deelnemers is bij vrijwel alle inspiratietochten gelimiteerd tot 20 deelnemers Meld u in elk geval aan vóór 13 november 2019.

Hoe voeg ik deze website toe aan mijn favorieten op smartphone of tablet ?

Een bladwijzer (ook wel bookmark genoemd) is een snelkoppeling naar een website, die verschijnt in de werkbalk. Kies op uw tablet of smartphone voor de optie - toewijzen aan startscherm. De website zal dan ook als icon worden weergegeven op uw bureaublad van smartphone of tablet.

Kan ik deelnemen aan de inspiratietochten met mijn eigen auto?

De inspiratietochten starten en eindigen allemaal op het Amerikaplein in Margraten. Alle tochten worden uitgevoerd met bussen. Deelnemen met de eigen auto heeft niet de voorkeur.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .